CarTube-vezi youtube fara sa faci root
3 participanți
Pagina 1 din 1
CarTube-vezi youtube fara sa faci root
Salutare prieteni?Astazi va prezentam o noua aplicatie utila celor care vor sa vada youtube pe navigatia android a masini.
Partea buna este ca nu va trebui sa faceti root la telefon.Am publicat azi acest tutorial .Maine urmeaza a doua parte.Deci activati notificarile la canalul youtube si abonati-va!
Descărcați de aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Partea buna este ca nu va trebui sa faceti root la telefon.Am publicat azi acest tutorial .Maine urmeaza a doua parte.Deci activati notificarile la canalul youtube si abonati-va!
Descărcați de aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Nino Niconne in Sam Apr 17, 2021 12:50 pm, editata de 1 ori
Olivian apreciază acest mesaj
Re: CarTube-vezi youtube fara sa faci root
de unde descarc aplicatia ???
Geokox- Vizitator
Data de înscriere : 08/02/2021
Varsta : 53
Nu mai exista aplicatia
maxclaudiu- Vizitator
Data de înscriere : 28/05/2021
Varsta : 48
Cum nu?exista tocmai am dat eu de ea pe linkurile puse aici.maxclaudiu a scris:Nu mai exista aplicatia
Subiecte similare
» AAAD,sau cum instalezi Screen2auto pe telefon fara root
» Asa arată aplicatia CarTube pe navigația android
» Android Auto fără fir? Iată procedura de încercat
» Alarma standard de pe Hyundai Tucson cu simbolul (vezi foto) de pe fereastra laterală a șoferului
» Alarma standard de pe Hyundai Tucson cu simbolul (vezi foto) de pe fereastra laterală a șoferului
» Asa arată aplicatia CarTube pe navigația android
» Android Auto fără fir? Iată procedura de încercat
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum